Hirdetés

Virgácsos jó reggelt! 2011.12.06.

|

Az öreg rénszarvas tenyésztő az éjjel sokfelé ellátogatott, és édességet, virgácsot, miegymást hagyott a csizmákban.

Hirdetés

A gyerekek számára az év egyik legjobb napja, amikor felkelnek és egy szép, piros csomagot találnak a csizmájukban, tele mindenféle földi jóval. Valami hasonlót művelnek a parkolóőrök is, de őket valahogy mégsem szeretjük ezért. Remélem, hogy mindenki megkapta amit érdemelt, akár édességről, akár virgácsról van szó. Aki igazságtalannak érzi a dolgot, az reklamáljon nála!

December hatodik napján túláradó szeretettel köszöntjük a Miklósokat, és mindazokat, akik ma ünneplik a születésnapjukat.

Télapó, Télapó! Hozz nekem egy kistestvért! – kéri a kislány.
- Jó, de előtte küldd ide anyukádat! – válaszolja a Télapó.

Néha megértem a Mikulást, hogy évente csak egyszer akar emberek közé menni…

Egyetlen ismert rénszarvas fajta sem tud repülni, de több mint 300.000 olyan élő organizmus létezik, amely még besorolásra vár, és bár ezek nagy része ízeltlábú vagy baktérium, emiatt
mégsem zárhatjuk ki azt, hogy a Mikulás repülő rénszarvason
közlekedik.

De szép csizma – mondta a télapó, és besöpörte a zsákjába…

- Mit mond a Télapó, amikor átgázol egy emberen a szánjával?
- Ami a szíveden az a szánom.

- Miért örül a kisgyerek, ha SPEED-et kap a Télapótól?
- Mert tudja, hogy akkor csak kettőt kell aludni karácsonyig.

A postára érkezik egy levél, melyet a Mikulásnak címeztek. Mivel a postások nem tudják, mi legyen vele, úgy döntenek, hogy felbontják. Egy kétségbeesett gyermek kívánságát olvassák:
"Drága Mikulás! A családunk nagyon szegény, így nem tudok mit adni a szüleimnek karácsonyra. Légy szíves, küldj 10 000 Ft-ot!"
A postások nagyon megsajnálják, és összedobják neki a pénzt. De mivel nekik sincs sok, így csak 5 000 Ft jött össze, amit el is küldenek. Az ünnepek után lázasan bontják fel a Mikulásnak szánt köszönőlevelet: "Nagyon köszönöm, hogy segítettél, de képzeld, azok a szemét postások a felét lenyúlták!"

Óvodások beszélgetnek:
- Milyen karácsonyfátok van?
- Műanyag.
- És járt nálatok a Mikulás?
- Igen, de az se volt az igazi.


- Kisfiam, honnan tanultad ezt a csúnya beszédet? - kérdezi az anyja a hatéves Pistikétől.
- A Mikulástól, anyu.
- A Mikulástól?
- Igen, mikor a sötétben felbukott egy székben a szobámban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)