Hirdetés

A Microsoft is beszáll a VR-csatába

|

Az Oculus Rift hatalmas siker, a Sony már csinálja a sajátját és most a Microsoft is beáll a sorba.

Hirdetés

A virtuális valóság, mint örök téma, már jó ideje foglalkoztatja a játékvilág mindkét oldalát; a fejlesztők számára az új technológiát, míg a játékosoknak a friss játékélményt biztosítaná. Megérkezett az Oculus Rift és hirtelen mindenkit nagyon elkezdett érdekelni a dolog.

Az első virtuális szemüveg megjelenésével jöttek a jobbnál jobb demók és tesztek a technológiával kapcsolatban és úgy tűnt, hogy van benne potenciál, és végre nem csak elméleti síkon folyik a kísérletezés. Így meg sem lepődtünk a híren, miszerint a nagyobb cégek is kacsintgatnak az új korszak eszköze felé.

Egyes fejlesztők állítása szerint a 2014-es Game Developers Conference lesz az elmúlt idők legérdekesebb eseménye, hiszen rengeteg újítással találkozhatunk majd az előadások alatt. Nos, a Wall Street Journal szerint a Sony után most a Microsoft is beállt a sorba. Olyan VR eszközt terveznek, aminek teljesen megváltoztatja majd az Xboxos játékélményt.

 

A vállalat eddig nem mutatott komolyabb érdeklődést a VR eszközök iránt, mindenesetre érdemes lesz figyelni rájuk is a San Francisco-i eseményen.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)