Hirdetés

Visszaszállingóznak az elkallódott WoW játékosok

|

A World of Warcraft világát elhagyó előfizető felhasználók később tömegesen bebocsájtásért és elnézésért esedeznek.

Hirdetés

Nehéz és egyben merész vállalkozás túlszárnyalni a World of Warcraft sikereit, valójában minden hasonló kategóriában induló versenyző automatikusan megmérettetik a tizenegymillió előfizetőt foglalkoztató univerzummal. Májusban egy tehetséges trónkövetelő megszületéséről beszéltünk, Conan barátunk hatalmas vehemenciával belevetette magát a masszívan multiplayer online alkotások egyre gyarapodó világába és elkezdte összetoborozni követőit. Szeptember közepén megérkezett az előzetesen WoW gyilkosnak kikiáltott Warhammer Online: Age of Reckoning, mely izmos barbárunknál durvább ütéseket mért a Blizzard aranytojást tojó tyúkocskájára.

wow.jpg
 

A Blizzard vezérigazgatói tisztségét betöltő Mike Morhaime vetélytársaik színrelépése után hónapokkal nyilvánosságra hozta újabb statisztikáit, melyekből tisztán kiolvashatjuk, hogy a World of Warcraft világát elhagyó játékosok hány százaléka tért vissza megszokott és szeretett alkotásához a leiratkozásnál megadot információk alapján. Az Age of Conan világába átigazolt játékosok 68 százaléka később visszatért Azeroth földjére, a Warhammer Online birodalmába tett látogatásuk után a játékosok 46 százaléka úgy döntött, köszöni szépen, de marad a World of Warcraft hű szolgája. Múlt hónapban az ugyanezen játékokhoz tartozó számadatok máshogyan festettek, a Warhammer Online esetében az elvándorolt játékosok több mint fele visszatért (akkor Mike Morhaime nem közölt pontos adatokat), míg az Age of Conan világát a játékosok 40 százaléka törölte listájáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)