Hirdetés

Visszatér az Acclaim

|

A videojáték-ipar egyik hányattatott sorsú kiadója, az Acclaim a jelek szerint feltámadt poraiból, és új ambíciókkal, új játékokkal a háta mögött szeretne ismét betörni a piacra. Az Acclaim Games hamarosan Howard Marks és Ken Chan veteránok felügyelete alatt, elsősorban ingyenes MMO játékokkal szeretne visszatérni. Még 2004 szeptemberében fellegzett be a vállalatnak. Ezt most Marks százezer dollár kifizetésével oldotta meg. A logó és a márkanév megmarad, az üzleti stratégia azonban megváltozik. Az ázsiai MMO mikrotranzakciós modell adta a mintát ehhez. Elsősorban Ázsiából érkező online játékok képezik majd a fő profilt, amelyeket némi átalakítás után a világ más régióiba szállítanak majd. A bevételeket pedig tovább növelik az in-game hirdetések és a szponzor kapcsolatok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)