Hirdetés

Visszatér az OnLive, de jelentős változással

|

A 2012-ben csődbe ment cég újraindítja az OnLive szolgáltatást, a korábbi technológiákat viszont másképp hasznosítja. A PC-sek boldogok lesznek.

Hirdetés

Közel két év kellett ahhoz, hogy az OnLive átalakulása a végéhez érjen. A szolgáltatással anno távoli szervereken futó játékokat játszhattunk,de népszerűsége nem érte el azt a szintet, ami életben tartotta volna. Lehet, hogy a világ még nem kész erre, vagy csak egyszerűen nem a felhő-alapú játékban van a jövő?

Mindenesetre az OnLive hamarosan beindítja CloudLift nevű szolgáltatását, amivel táblagépekre, gyengébb, játékra nem alkalmas laptopokra, set-top boxokra vagy okostévékre is streamelhetjük Steam könyvtárunkban lévő játékainkat (már amelyik támogatja). A CloudLiften keresztül megvásárolt játékok mindegyike Steam kóddal érkezik, de minden meglévő steames játékot felismer és hozzáad katalógusunkhoz. A rendszer magukat a mentéseket is szinkronizálja, így ha játszanánk még, de el kell indulnunk otthonról, mobilon zavartalanul folytathatjuk a játékot. Az online többjátékos módokat szintén támogatja, és rögzíthetünk gameplay videókat, valamint használhatjuk a közösségi szolgáltatásokat is.
 

Az elején mindössze 20 játék lesz elérhető, de köztük van a Batman: Arkham sorozat első három része (a tegnap bejelentett Arkham Knight még értelemszerűen nem), a The LEGO Movie Videogame, a Saints Row IV és a Darksiders II is. A lista fokozatosan bővül majd, de nem tudni, milyen időközönként. Egy hónapért 14,99 dollárt kell fizetni, ami elég húzós, de meglátjuk, működni fog-e. 

A regisztrációtól számított hét napig mindenki számára ingyenesen kipróbálható lesz, ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)