Hirdetés

Visszavonul MatPat, a 18,5 milliós The Game Theorists csatorna arca

|

MatPat 13 éven keresztül volt a The Game Theorists csatornánál, de ennek most vége.

Hirdetés

A YouTube sokat változott mostanság. Azok a tartalomgyártók, akik annak idején beindították a motort, szépen lassan vagy kiszállnak az egészből, vagy visszalépnek és háttérfeladatokat vállalnak. Tom Scott néhány napja jelentette be visszavonulását 10 évnyi heti feltöltés után, őt pedig most MatPat követi.

A Game Theory videókat és MatPat arcát sokan láthatták felbukkanni az ajánlott videók között. Az eredetileg 2011 áprilisában feltöltött első teóriája után a csatorna egyenletes növekedésnek indult, de a Five Nights at Freddy's videói voltak azok, melyektől igazán berobbant (okkal kapott cameoszerepet a filmes adaptációban).

Hirdetés

A YouTube utazás itt azonban véget ér. Mat január 9-én, könnyekkeel küzdve közölte a világgal, hogy átadja a lehetőséget valaki másnak.

"Igazából mindig is tudtuk, hogy nem csinálhatjuk ezt örökké. Nagyon szeretlek benneteket, és szeretek túlagyalni dolgokat, de az éjszakázást nem szeretem. Nem szeretem azt, hogy Stephnek és nekem a meló volt az elsődleges több mint 10 éven át."

MatPat a The Game Theorists mellett több másik csatornát is vezetett, de a mellékprojektek többségének ezzel vége. A főcsatorna nem fog bezárni: a kulcs és a főszerep átkerül a csapatának egy másik tagjához, és Mat sem megy nagyon messzire: rendezőként és kreatívként megmarad a színfalak mögött.

Mindezek mellett egy új műsoron, egy "Lore-fi" nevű sorozaton is dolgozik, amit majd valamikor a jövőben láthatunk. A lényeg azonban, hogy Mat több időt fog tudni tölteni családjával és szeretteivel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)