Hirdetés

Vízhűtés könnyen és egyszerűen

|

A vízhűtések egyik legnagyobb hátulütője, hogy rengeteg járulékos alkatrészt kell beépíteni. A csövek, a pumpa és a tartály elhelyezése gyakran csak nagyobb házi barkácsolással oldható meg.

Hirdetés

Ennek a problémának az elkerülésére az egyik módszer, ha olyan házat vásárolunk, amelyben gyárilag ki van alakítva a hely a vízhűtés számára. Ám ennek is van negatív oldala: a gyártók általában a saját termékkínálatukban szereplő hűtőrendszerekre optimalizálják e házakat, így a PC-k számára ily módon előkészített otthonok nem mindig jelentenek teljes körű megoldást. Egy másik lehetséges opció, ha olyan gépházat választunk, amelyet már gyárilag komplett vízhűtéssel szereltek fel. A ThermalTake Tai-Chi is az utóbbi kategóriát bővíti, de már első látásra sem olcsó mulatság.

Tovább a teljes cikkhez >>>

Tovább a videóhoz >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)