Hirdetés

Wanted: Weapons of Fate - Airplane trailer

|

Wesley Gibson kilométerekkel viaskodik az anyaföld felett a Wanted: Weapons of Fate legfrissebb előzetesében.

Hirdetés

Játékmenetet demonstráló trélerrel kedveskedett a Wanted: Weapons of Fate fejlesztője, melyben Wesley Gibson egy hatalmas utasszállítón prezentálja különleges képességeit, egyáltalán nem törődve a több ezer méteres magassággal. A svédországi fejlesztőcsapatnak, akiket GRIN néven ismerhetünk, eddig olyan alkotások köszönhettünk, mint a Tom Clancy: Ghost Recon Advanced Warfighter vagy a Bandits: Phoenix Rising. A GameStar Online oldalán már olvashattok előzetest a játékról, illetve elhoztunk nektek több videót is, melyben megtanulhattuk, miképpen kell csűrt lövéseket leadni ellenfeleinkre. A Wanted: Weapons of Fate története az Universal Pictures által bemutatott akció-thriller mozifilm eseményei után játszódik. Videós portálunkon megtekinthetitek a játékhoz kiadott előzetest. Megjelenésért március huszonegyedikére időzítették.

wanted_gstvtrailer.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)