Hirdetés

Warcraft visszatekintés - Egy MMO születése

|

Folytatódik a Gametrailers remekül sikerült összeállítása minden idők egyik legmeghatározóbb játéksorozatának világáról.

Hirdetés

Ha mindig is érdekelt, hogyan jutott a nyugati MMORPG-k csúcsára a World of Warcraft, akkor javaslom, szakíts közel húsz percet egy kis mozizásra. Talán még az kiderül, mi lehet az oka annak, hogy mind többen és többen szeretnek bele Azeroth világába. Ha mindenre nem is kaphatunk egyértelmű választ, az mindenképpen a meglepetés mellbevágó erejével taglóz majd le, hogy a játék mögött álló zseniális elmék a nagy előd és példakép, az egykoron fényesen tündöklő EverQuest során ismerkedtek össze, gyűjtötték és egyeztették ötleteiket, majd dobták össze a 11 millió embert lázban tartó World of Warcraft-ot. E szám pedig csakis tovább emelkedhet a Wrath of the Lich King közelgő debütálásával.



Nem is szaporítom tovább a szót, dőljetek hátra és élvezzétek! Jómagam újra megnézem, hátha rájövök a titkára, vagy legalább arra, hogy miért nem tudott ez az MMO sem magával ragadni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)