Hirdetés

World of Warships - itt az első gameplay videó

|

A hétvégi béta előtt megérkezett az első World of Warships gameplay videó, most már mozgásban is láthatjátok a csatahajókat.

Hirdetés

A Wargaming.net csapatának köszönhetően már mindenki kipróbálhatja, hogy mennyire állná meg a helyét egy tank- vagy repülőcsatában, a World of Warships megérkezésével pedig a tengeri hadviselést is kitanulhatja az ember az otthona kényelméből.

Korábban már egyébként láthattunk videót a játékból, de akkor még nem mutattak valódi játékmenetet, szóval itt volt már az ideje, hogy akció közben is megnézhessük egy kicsit. A videóból ugyan konkrétumok nem derülnek ki, de már ebből is látszik, hogy a sorozat védjegyének mondható részletekig kidolgozott, élethű hadi gépezetek és masszív csaták ugyanúgy jelen lesznek, mint a sorozat korábbi részeiben.

A World of Warships PC-re fog majd megjelenni, de a konkrét megjelenési dátumot egyelőre nem tudjuk. Aki kért kulcsot, az a mai nap folyamán megkapja, csekkoljátok az e-mail fiókotokat.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)