Hirdetés

Watch Dogs - mi köze van az Assassin's Creedhez?

|

A Ubisoft játékai ezer szálon kapcsolódnak egymáshoz és úgy látszik, hogy ez a Watch Dogs esetében sem lesz másképp.

Hirdetés

A Watch Dogs Season Pass-ről már írtunk nektek ma, de közben a párizsi rendezvényről kiszabadult egy kép, amit mindenképpen meg akartunk osztani veletek is.

A képet valószínűleg az egyik újságíró lőhette, megszegve a preview eventek összes szabályát. A játékbeli okostelefon menüjét láthatjuk rajta, ahol különböző applikációk közül válogathatunk. Látjátok már, hogy miről is van szó?

Ha esetleg nem lenne meg, akkor megmutatjuk. Én őszintén szólva játék közben sem figyeltem fel erre. Ha megfordítjuk a Media App ikonját, akkor valami olyasmit kapunk, mint az Assassin rend logója. Persze meg is indultak a találgatások, hogy vajon az Assassin's Creed univerzumában játszódik-e a Watch Dogs, de könnyen lehet, hogy csak egy egyszerű easter eggről van szó. A Ubisoft szereti az ilyesmiket. 

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)