Hirdetés

Watch Dogs - előrendelési rekordokat döntöget

|

A Ubisoft azt várja a Watch Dogs-tól, hogy jobban teljesít majd, mint az első Assassin's Creed. Az előrendelési adatok alapján ez nem is olyan elképzelhetetlen.

Hirdetés

Far Cry 4 bejelentés. Assassin's Creed: Unity megjelenés. Tom Clancy's The Division csúszás. Van itt ma minden, kérem szépen.

A Ubisoft-est következő állomása a Watch Dogs. A franciák egyik legnagyobb reménysége, amiről most kiderült, hogy egyszerre a cég legtöbbet előrendelt új IP-je, idén a legtöbbet előrendelt új IP az egész játékiparban, illetve minden idők második legtöbbet előrendelt Ubiosoft játéka is.

Pontos számokat nem közöltek, viszont szerintük ez hűen tükrözi azt, hogy a játékosok mennyire izgatottak a Watch Dogs megjelenésével kapcsolatban. Ennek megfelelően nagyok is az elvásárok. A konferencián elmondták, hogy a Watch Dogs-nak jobban kell teljesítenie, mint az első Assassin's Creednek, ami a hírek szerint 6,3 millió példányban kelt el a megjelenése óta.

Yves Guillemot, ügyvezető, Ubisoft

A Watch Dogs megjelenés május 27-én, alig két hét múlva esedékes PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, majd később pedig Wii U-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)