Hirdetés

Watch Dogs - PS4-en szebb, de PC-n a legszebb

|

Megint a felbontás a téma, de az Xbox One-os változat most nem marad annyira alul, mint más esetekben. De azért a PS4 a jobb.

Hirdetés

Most, hogy kaptunk némi hivatalos infót a Watch Dogsról (megjelenési dátum, többjátékos mód), folytatódhatnak a spekulációk.

Mostanában visszatérő téma, hogy a next-gen játékok különböző platformokon milyen felbontásban és hány képkocka/másodperces sebességgel futnak. A The Arab Gamer nevű oldal azt állítja, hogy egy sajtóeseményen a Ubisoft bejelentette a kapcsolódó információkat. Jelen állás szerint a PS4-es változat legfeljebb 1080p-ben és 30 fps-sel, az Xbox One-os 960p-ben és szintén 30 fps-sel, a PC-s pedig akár 4K-ban és változó framerate-tel fut. Bár az infó még nem hivatalos, a NeoGAF egyik belsőse, shinobi602 februárban hasonló információkkal szolgált (ő akkor még azt mondta, hogy az XO-s kiadás 900p-re lesz képes, de minden más egyezett).

Ez a gif viszont újra meggyőzött minket arról, hogy Xbox 360-on és PS3-on más lesz az élmény. Nagyon más.
 

Melyik verzióval fogtok játszani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)