Hirdetés

Watchmen trailer - A 300 rendezőjének új filmje

|

Végre láthatjuk, mivel tölti mostanában az idejét a nagysikerű 300 rendezője. Spártaiakról esendő szuperhősökre váltott.

Hirdetés

A Watchmen egy alternatív USÁ-ban, mégpedig 1985-ben játszódik és állítólag (sajnos nincs szerencsém ismerni) hatalmas kritikai sikernek örvend a nagy kacsaúsztató túlfelén. Alan Moore képregényében a szuperképességű emberek túlnyomó részét törvényen kívül helyezték, s csak kevesek tevékenykedhetnek "szabadon", minden egyes lépésüket a kormány figyelő szemei követik.
Egyik napról a másikra félreállítják őket, majd kénytelnek szembenézni azzal a ténnyel, hogy valik, vagy valakik vadásznak rájuk, miután egyiküket brutálisan meggyilkolják.
Zack Snyder (Holtak hajnala/remake/, 300) döntött úgy, hogy vászonra viszi a történetet, s a végeredményt 2009. márciusában tervezik bemutatni.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)