Hirdetés

What Remains of Edith Finch - hamarosan Xbox One-ra is megjelenik

|

A The Unfinished Swant jegyző Giant Sparrow legutóbbi játéka, a What Remains of Edith Finch két másik platformra már megjelent, így éppen itt az ideje, hogy a Microsoft jelenlegi generációs konzoljára is átköltöztessék.

Hirdetés

Érzelmekben gazdag, drámai kalandjátékokra mindig szüksége lesz a játékiparnak, a Gone Home-hoz hasonló stílusú What Remains of Edith Finch az egyik legékesebb példája ennek, hiszen a címszereplővel nem kevesebb a feladatunk, mint hogy elhunyt családtagjainak szobáját végigjárva kiderítsük, hogyan távoztak az élők sorából hősnőnk szerettei. 

Hirdetés

A What Remains of Edith Finch nem csak történetében és atmoszférateremtésben kiváló, de az Unreal Engine 4-nek köszönhetően látványban is elvarázsolja a "sétaszimulátorokat" kedvelőket. Ezt hamarosan a PC-s és PlayStation 4-es játékosok mellett július 19-től már az Xbox One-nal rendelkezők is átélhetik majd, ugyanis az  Annapurna Interactive és a Giant Sparrow bejelentette ezt a változatot, méghozzá az alábbi rövid, de hangulatos videóval: 

Ti végigjátszottátok már? Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)