Hirdetés

Wii U-ra is jöhet Mario Kart?

|

A következő generációs Nintendo konzol megnyitotta a kreatív vénákat. Ez persze még nem jelent semmit.

Hirdetés

Hideki Konno, a Mario Kart producere locsogott egy kicsit, és elárulta, hogy nagyon szeretne Wii U-ra is készíteni egy Mario Kartot, kihasználva az újgenerációs konzol minden lehetőségét. "Még nem árulhatok el technikai részleteket, de a célom az, hogy legyen Wii U-n egy olyan Mario Kart játék, amely minden tekintetben kielégíti az igényeket" - jelentette ki Konno.

Azon is morfondíroznak sokan egyébként, hogy milyen ötlet lenne már franchise-ok karaktereit is belevenni egy új Mario Kartba, de Konno szerint erről nincs szó. Az viszont valószínű, hogy a Retro Studios érintett lesz a következő gokartos Mario játék kivitelezésében, de a további részletekig még várnunk kell, Hideki Konno csak morzsákat dobál. Persze közben a Wii U háza táján is nagy a csend, ki tudja, hol tartanak éppen a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)