Hirdetés

Will Wright: Spore bejelentve

|

Will Wright bácsi neve ismerősnek tűnhet a játékostársadalom számára. Ő az, aki anno kitalálta a Simseket, akik azóta a toplisták örökös kedvencei, mellesleg meg elég sok pénzt hozhatnak a konyhára. Arról van szó, hogy a nagytiszteletű úr újabb elég nagyszabású projekten dolgozik, melynek címe Spore lett az anyakönyvi hivatalban. A játékról nekem az Impossible Creatures jutott először eszembe, hisz kezdetben vala a semmi, és lett egy kis organizmus. Aztán az fejlődött, növögetett, és a sejtszerveződési formák újabb állomására lépett. Késöbb kialakult a már nagyon fejlett élőlény, ami elkezdett városokat építgetni, birodalmakat vezetni, hódítani, majd amikor már kinőtte eme bolygó kereteit, elkezdte meghódítani a világúrt is. Nagyjából ez lesz a készülő csoda. A játékelemek az egyes fejlődési fázisban inkább RTS-re hasonlítanak (birodalomépítgetés), máshol inkább szerepjátékos (előlény megformálása, fejlesztgetése). Szóval jó lesz ez, érzem. És nem tamagochi :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)