Hirdetés

Windows 7 - hivatalos startolás világszerte

|

A tegnapi nap folyamán hivatalosan is bejelentette a Microsoft új operációs rendszerének indítását.

Hirdetés

New York-ban jelentette be a redmondi óriáskonszern legújabb, Windows 7 névre hallgató operációs rendszerének nemzetközi elrajtolását. Steve Ballmer, a Microsoft első embere immár sokadjára summázta a szoftver tulajdonságaira utaló tényeket, állításokat, majd előzetes statisztikákba bocsátkozott, és előzetes felmérések eredményeit hozta nyilvánosságra.

Mindeközben Münchenben sem tétlenkedtek: Irene Nadler, a Microsoft németországi szóvivője elégedetten nyilatkozott a várható eladási mutatókról, alapvetően Európára kivetítve a várható jövőképet. Fontosnak ítélte meg az új rendszer megjelenését, hiszen a Windows Vista nem váltotta be a megfelelő reményeket Redmondban, alapvetően a várt céges átállások maradtak el.

Egy dologban egyöntetű véleményezés alakult ki New-Yorkban, és Münchenben is: az új szoftvercsomaggal szemben nagyok az elvárások, hiszen az elmúlt 10 év mérlege szerint szükség van a piac szinte teljes visszahódítására, és fontos az is, hogy a felhasználók ismét feltétel nélküli bizalommal viseltessenek a Microsoft termékei iránt.

A Windows 7 minden eddiginél gyorsabb, praktikusabb, és ezáltal könnyebben kezelhető lesz, legalábbis az előzetes beharangozások szerint. A Vista alapvető bugjait és hibáit kijavították, sőt, az energiakezelési sémát is megújították.

Országunkban nem kevesebb, mint 22 ezer disztribútor kezdi meg a Windows 7 forgalmazását, ebből kifolyólag a számítástechnikai boltokban kapható új PC-k nagy része ezzel az operációs rendszerrel lesz felszerelve.

A Windows 7 nagyszabású bemutatkozására a Budapest Game Show keretein belül kerül sor, október 31-én, a Papp László Sport Arénában. Itt az érdeklődő (leendő) felhasználók különféle programok és rendezvények keretein belül ismerkedhetnek majd testközelből a Windows 7-tel, és annak minden egyes tulajdonságával, több, direkt erre a célra telepített számítógép segítségével. Természetesen ha vásárlási céllal (is) érkezünk, jelentős kedvezményekre számíthatunk a helyszínen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)