Hirdetés

Windows Live Mail: júniustól 2 GB tárhellyel

|

A legfrissebb értesülések szerint a Microsoft új levelező szolgáltatása, a Windows Live Mail már júniusban beindulhat - fiókonként 2 gigabájt tárhellyel. A webes levelezés terén igencsak népszerű Hotmail a riválisokkal szemben több ponton is gyengébben szerepel. Az egyik tulajdonság a tárhely: a Google ebben lényegesen lekörözi a Gmail-lel. A Windows Live Mail kezelőfelülete nagyon emlékeztet az Outlook kinézetére. A Desktop Live Mail kliens használatával az üzeneteket akár kapcsolat nélkül is megtekinthetjük, függetlenül attól, hogy IMAP vagy POP protokollt használunk. A szolgáltatás ingyenes, de teli lesz hirdetésekkel. Ám állítólag az Outlook-ba történő integrálásért 19 dollárt kell majd fizetni éves szinten. Várhatóan az azonnali üzenetküldő program (Windows Live Messenger) legújabb verziójával egy időben debütál majd a levelező rendszer is. Az MSN Messenger márkanév ugyanúgy feledésbe merül, min a Hotmail.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)