Hirdetés

A Windows távirányítani akar

|

Nevo SL a neve annak az univerzális távirányító eszköznek, melynek lelkét a Windows-féle operációs rendszer adja majd. Az eddigiekben az egekig istenített Nevo termékek utódjáról már az első sajtóanyagokban ilyesfajta gúnyoldkodások jelentek meg: "Mikor kell újraindítani? Hol vannak a CTRL, Alt, Del billentyűk?" Lehet, hogy van bennük valami igazság, hiszen gondoljunk csak a Fiatra, ők is Windowssal szerelik a fedélzeti számítógépeiket, és nem jutottak előbbre... A 2005. január 6-9. között bemutatkozó 3,5"-es LCD képernyős, 17 programozható gombos, beépített Wi-Fi-s mindent vezérlő ketyeréről bővebben itt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)