Hirdetés

Diablo-szerű akció-szerepjátékkal még mindig bankot lehet robbantani

|

A Wolcen: Lords of Mayhem még csak nemrég hagyta el az early accesst, de már akadtak olyan pillanatok, amikor egyszerre több tízezren kaszaboltak online.

Hirdetés

Ha izometrikus nézetű ARPG-ről van szó, akkor a legtöbben azonnal a Diablóra asszociálnak, ami érthető is, hiszen a Blizzard szériája talán a műfaj legikonikusabb darabja. Ettől függetlenül más stúdiók is megpróbálkoznak néha egy-egy ilyen típusú alkotással, és láthatóan még nincs túlkínálat a piacon, a közönség vevő a stílusra.

Hirdetés

Steames korai hozzáférésen keresztül már 2016 óta elérhető a Wolcen: Lords of Mayhem, ami játékmenetét tekintve kisértetiesen hasonlít a Diablo sorozatra. Valószínűleg ennek is köszönheti azt az óriási népszerűséget, amire nemrég sikerült szert tennie. A játék február 13-án jelent meg hivatalosan, és folyamatosan növekedik a közössége. A SteamDB mérései alapján előfordult olyan, hogy 80 ezernél is többen voltak játékban, de nagy valószínűséggel még tovább fog nőni ez a szám az elkövetkezendő napokban.

A Wolcen egyébként egy elég sötét világban játszódik, és ugyan alapjait tekintve egy hagyományos hack and slash, azonban hősünk nincs egy bizonyos kaszt keretei közé szorítva, így szinte csak rajtunk múlik, miféle karaktert faragunk belőle. A megjelenés mellé kiadott trailer remek ízelítőt is ad mindebből.

Ti kipróbáltátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)