Hirdetés

Wolfenstein film a Ponyvaregény írójától

|

Régóta nyílt titok, hogy film készül a világtörténelem első FPS-ének alapján - a projekt jó úton halad a cél felé.

Hirdetés

Nem kisebb név, mint az ismert és elismert forgatókönyv-író Roger Avary ül majd a rendezői székben. A Ponyvaregény, és a Silent Hill sikerében is nagy szerepet játszó úriember a napokban leült egy kisebb interjúra az Ain’t It Cool News srácaival. Ebben kifejtette azt is, hogy nem a játékokban felvázolt történetfonalat óhajtja szigorúan követni, hanem a Wolfenstein univerzum lelkét, hangulatát igyekszik megidézni. A film javarészt a hírhedt Wolfenstein kastélyban, s kisebb mértékben a környező vidékeken fog játszódni.

 

Ami a szereplőket illeti, még minden a jövő szüntelenül gomolygó ködébe vész. Annyi már biztos, hogy ismertebb európai színészeket szeretne többek közt dr. Otto von Giftmacher és Hilda von Bulow bőrébe bújtatni. Kijelentése szerint a főhőst, B. J. Blazkowitz-ot pedig olyan ember fogja megszemélyesíteni, aki egyből beugrik annak, aki vet egy pillantást a Return to Castle Wolfenstein dobozára.

 

Avary szeretné jövő tavasszal megkezdeni a forgatást, így nem elképzelhetetlen, hogy a premier egy időbe esik a Raven által fejlesztett új Wolfenstein játék megjelenésével.

 

 

wolfenstein.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)