Hirdetés

Wolfenstein gameplay trailer

|

Végre megnézhetjük mozgásban is a Raven Software által hegesztett Wolfenstein névre hallgató FPS-t.

Hirdetés

Végre, végre. A Raven és az id Software-nak hála, lassikán elkészül az új generációs Wolfenstein. Okkult nácik, a kőkemény főhős visszatér, villámgyors, a mai napig nem ronda grafika, hát mi kell még? Mondjuk nem hátrány, ha a játékmenet is lenhengerlő, de ismerve a Raven Software-es srácokat, a Wolfenstein e téren is minden bizonnyal meggyőző lesz. Amennyiben mégsem, úgy természetesen ezerszer legyen nevük átkozott. Én azonban megbízom a srácokban, és elhiszem neki, hogy az új Wolfenstein legalább akkora durranás lesz, mint a legelső, melynek iPhone átirata immár ingyenesen elérhető bárki számára. Nosza, nem is csacsogok tovább, nézzétek a videót ezerrel, kommenteket lehet ide, de a tv.gamestar.hu oldalra is.

Wolfenstein gameplay movie

wolfenstein_gameplay_trailer.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)