Hirdetés

Wolfenstein pre-order bónuszok

|

Megjelent az információ, milyen előrendelési bónuszokat kapnak azok, akik különböző helyeken megrendelik a Wolfensteint.

Hirdetés

Sajnos magyar bolthálózatok nincsenek a listán, de hátha vannak külföldön élő barátok, rokonok, vagy ismerősök, akik tudnak segíteni.

Egyelőre nem tudni, ez igaz-e a PC-s változatokra is, de a konzolosokra igen.

GameStop: Első napi Multiplayer előny - aki a Gamestopnál rendeli meg a Wolfensteint, az 2000 játékbeli aranyat kap a multiplayerhez.

Amazon: Wolfenstein 3D érvényesítése: aki most rendeli előre a Wolfensteint, az kap egy ingyenes kópiát a Wolfenstein 3D-ből az Xbox Liveon vagy a PSN-en.

Hollywood Game Crazy: Wolfenstein Limited Edition Medál: Foglald le a Wolfensteint és kapni fogsz egy korlátozott kiadású Wolfenstein gyüjtői medált.

BestBuy: Flammenwerfer élesítése: Normális esetben ez az eszköz a szingli kampány közepe táján kapható, mint jutalom. Ha a BestBuyban veszed a Wolfensteint, akkor a Flammenwerfer a játék elejétől elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)