Hirdetés

World of Tanks Generals bétakulcs osztás a GSO-n!

|

Szeretnéd kipróbálni a World of Tanks: Generals-t? Gyere, adunk hozzá kulcsot.

Hirdetés

A Wargaminges pajtásaink voltak olyan kedvesek és küldtek nekünk bétakulcsokat a World of Tanks: Generals zárt bétájához, amiket most szépen tovább is passzolunk nektek.

A World of Tanks - és úgy általában a Wargaming játékai - elképesztően sikeresek a játékosok körében és ebből kifolyólag a lengyelek igyekeznek folyton bővíteni a "World of"-franchise-t. A legújabb csoda leginkább az egyre népszerűbbé váló online kártyás játékok rajongóinak fog tetszeni, ugyanis a World of Tanks: Generals-ban kártyákkal vesszük fel a harcot az ellenség ellen.

World of Tanks: Generals egyelőre zárt béta fázisban készülget, úgyhogy a kiválasztott kevesek már akár ki is próbálhatják. A jó hír az, hogy ti is a kiválasztott kevesek közé tartoztok, ugyanis ha a kicsit lejjebb lévő mezőbe gyorsan beírjátok az emailcímeteket, akkor már küldjük is a bétakulcsotokat, amivel még a megjelenés előtt beszállhattok a csatába.

A KULCSOSZTÁS LEZÁRULT!

Jó játékot kívánunk minden kedves olvasónknak, aztán ne felejtsetek el visszajönni és elmondani, hogy tetszett-e a World of Tanks: Generals.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)