Hirdetés

World of Tanks - háború a felhasználói adatokért

|

Amennyiben ti is World of Tanks rajongók vagytok, jobban teszitek, ha megváltoztatjátok jelszavaitokat.

Hirdetés

A játék készítője, a Wargaming trükkösen fogalmazott: megeshetett, hogy 45 millió játékosuk közül egyeseknek ellopták a személyes adatait. Figyelünk? Feltételes mód, nagyon ravasz.

A hivatalos közleményben minden játékosnak fokozottan ajánlják a jelszócserét - így hát tegyétek meg, amit meg kell tennetek, csak a biztonság kedvéért. No meg azért is, mert így 300 arany üti a markotokat, amivel például egy napra hozzáférhettek a Premium szolgáltatásokhoz is.

A World of Tanks üzemeltetői ezzel kedveskednek a játékosoknak, ezen felül rögtön nyomozásba kezdtek az ügyben. Ügyesek ezek a Wargaming-es srácok, gyorsan és pontosan reagáltak, erre van szükség ilyenkor. A játék évek óta töretlen népszerűségnek örvend, valamint több díjat is bezsebelt már, tavaly például a League of Legends-et és a Star Wars: The Old Republic-ot is elverte MMO kategóriában a Golden Joystick Awards-on.

Kezdő, vagy új accountra váltó játékosok a 2013/04-es GameStar magazinban most különböző extrákat is találnak hozzá, jó játékot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)