Hirdetés

World of Tanks - kicsomagoltuk a Wargaming szeretetcsomagját

|

Mocsy és Endre jól érzi magát Varsóban, a vérre menő tankcsaták bambulása mellett még ajándékokkal is elárasztják őket. Nehéz az újságíró élete.

Hirdetés

A Wargaming a tenyerén hordozza az újságírókat Varsóban a Grand Finals döntőjében. A Wargaming jó házigazdához illően ajándékokkal megpakolt csomaggal várt mindenkit, most megmutatjuk jól, hogy mit is rejtett a pakk.

Nem maradhatott ki a szokásos fekete póló, melynek a hátulján a selejtezők időpontja és helyszíne is fel volt tüntetve. Nagyon remélem, hogy az elkövetkezendő években számos ilyen pólóval bővül a GameStar gyűjteménye. Aztán ott voltak a szokásos bónusz kódok a World of Tanks-hez, kaptunk kétezer aranyat, két-két prémium páncélost, illetve repülőt a hozzájuk tartozó garázs és hangárhelyekkel, 30 napos prémium előfizetést; szóval minden olyan rajta van ezeken a kártyákon aminek a Wargaming  játékos örülni tud. Kaptunk egy nagyon szép (és persze roppant hasznos) bomba alakú 8GB-os pendriveot, amin rajta volt az összes sajtóanyag, ami szükséges az újságírók munkájához. Igen, ez itt már 2014, ahol nem vacakolnak olyan idejétmúlt technológiákkal, mint az optikai adathordozók. Aztán ott volt az a szép hengeres fémdoboz, amely első látásra olajszűrőnek nézett ki, de aztán kibontottuk és láttuk, hogy egy nagyon szép WoT-os karórát rejt. Ezeken kívül volt a csomagban még matrica, kitűző, nyakba akasztó, szóval nem maradhattak el a szokásos üveggyöngyök sem. A GameStar táborban nagyon fog ezeknek valaki örülni. Mondjuk daev (a szerk.).

Mivel a rendezvény a varsói idegenforgalmi hivatallal együttműködésben jött létre, ezért kaptunk Varsó térképet, Varsó motívumokkal díszített jegyzettömböt, meg hasonló apróságokat. Figyelmes gesztus a vendéglátóinktól, csak üdvözölni tudom ezeket a megnyilvánulásokat.

Ma délután még lesz egy összefoglalónk, ahol az első nap eseményeit fogjuk kivesézni, tartsatok velünk továbbra is, mivel a java még hátravan. Láthattok egy interjút a lengyel csapat lelkével, aki külsőre úgy néz ki, mint valami félelmetes ogre, de amúgy arany ember és nagyszerű vezető. Lesz egy interjúnk az egyiptomi Mohamenddel, aki az egész Wargaminges e-sport részlegért felelős, de közben úgy néz ki, mint a Múmia sorozat karizmatikus főgonosza. Csak éppen sokkal jobb fej nála. Ja és hajrá Lemming Train (ők a lengyel csapat)! A nulladik nap eseményeiről itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)