Hirdetés

World of Tanks megjelenés

|

Új képek társaságában érkezett a hivatalos megjelenési dátum!

Hirdetés

Az e havi GameStar-ban World of Tanks béta klienst találtok, így akinek megtetszett a játék, az mindenképp olvasson tovább.

A Wargaming.net örömmel jelentette be, hogy ingyenesen játszható akció-MMO játékuk, a World of Tanks április 12-én jelenik meg, Európában és Észak-Amerikában.

A World of Tanks (ahogy a címéből is következtethetünk) a tankokról szól, hihetetlen multis csatákban vehetünk részt egymás ellen, szép grafikával és ráadásul ingyen! Az e havi GameStar-ban nem csak a béta kliens van benne, hanem Gyu kolléga tollából egy remek előzetes cikk is.

Az új képeket megtekinthetitek képgalériánkban.

"A csapatunk igazán keményen dolgozott, hogy megalkossa ezt az egyedüli keverékét az akciónak, a stratégiának, a szimulációnak és RPG elemeknek a World of Tanks-ban. Elérkezett a pillanat, amire a rajongók vártak." - mondta Victor Kislyi, a Wargaming.net ügyvezető igazgatója.

Megjelenés tehát április 12-én, jó játékot mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)