Hirdetés

World of Tanks - Tutorial #5: Clan Wars

|

Megérkezett a World of Tanks beígért nagy updateje, amellyel együtt jött a régóta várt Clan Wars mód is.

Hirdetés

Ez a World of Tanks olyan stratégiai játék része, amely segítségével a klánok területeket foglalhatnak el, és legvégső esetben egész Európát az uralmuk alá hajthatják.

A World of Tanks eddig is élvezetes volt önmagában a tankcsaták miatt is, de most, hogy a guildek, azaz klánok egymás ellen harcolhatnak, méghozzá megfelelő cél érdekében, így még sokkal jobb lesz. A készítő wargaming.net eddig is kiváló tutorial videókat készített, így igencsak hasznos ez az új film, amiből szinte minden, a Clan Wars-szal kapcsolatos kérdésünkre választ kapunk. Nekünk pedig nincs más dolgunk, mint bepattanni egy fémszörnyetegbe, csatlakozni egy klánhoz és hajrá!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)