Hirdetés

World of Warcraft - közel hetvenmilliós összdíjazás a világbajnokságon

|

A Blizzard bejelentette a 2015-ös WoW Arena World Championship bajnokságot, melynek során a világ legjobb WoW-játékosai esnek egymásnak, nem kimondottan kevés nyereményért.

Hirdetés

Miközben kíváncsian várjuk, mikor lesz a Diablo III-ból is valamilyen formában eSport, alakulnak a novemberi BlizzCon 2015 versenyei.

A Hearthstone World Championships, a StarCraft II WCS Global Finals és a Heroes of the Storm Exhibition Tournament mellett idén is lesz World of Warcraft Arena World Championship, melynek során Észak-Amerika (és ehhez a régióhoz csatolják Délkelet-Ázsiát, Ausztráliát és Új-Zélandot is), Európa, Kína és Korea/Tajvan legjobb csapatai küzdenek meg egymással, 3v3-as meccsekben. A tét nem kicsi, összesen 250 000 dollárnyi pénzt osztanak majd ki, ami átszámolva 68,5 millió forintot jelent. A meccseket online is követhetjük majd, de erről, valamint a további tudnivalókról csak később mondanak részleteket. Hogy képet kapjatok arról, milyen is egy meccs, íme a tavalyi döntő felvétele:

A BlizzCon 2015-öt idén november 6-7. között tartják. Még van idő felkészülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)