Hirdetés

World of Warcraft: Cataclysm - Goblinok GTA paródiája

|

Sokmindent elárultunk már az új WoW kiegészítőről, csak azt nem, hogy voltaképp hogyan kezdődik majd az új fajok számára.

Hirdetés

Annyit már tudtunk, hogy a World of Warcraft: Cataclysm esetében a worgeneknek Gilneas az induló-terep, míg a goblinoknak egy később elpusztuló sziget, Kezan.

A World of Warcraft: Cataclysm első öt szintjéről van szó. A worgenek flashbackben kezdenek, mint emberek, akik az elszakadó Gilneas városállam tagjai, amit egy máshitű vezető, Crawley irányít, aki vissza akar térni az Alliance tagjai közé. Az első öt szintet követően lecsap a  worgen átok, és a játék egy évvel később folytatódik úgy, hogy a játékos immár vérfarkassá vált.

A goblinok története talán picit érdekesebb, ugyanis ők Kezan szigetvárosában kezdenek majd: számukra az első öt szint amolyan GTA paródiaként szolgál, hiszen tartozásokat kell begyűjteni, robot amerikai focit kell játszani, és flörtölni kell a "csinos" titkárnőkkel. Amikor a kataklizma lecsap, a vulkán felrobban és a menekülési kisérletek rabszolgaságban végződnek.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)