Hirdetés

World of Warcraft - egyes tárgyakat eltávolítanak a játékból.

|

Ahogy közeledik az Azeroth és Kalimdor alapjait megrázó esemény, úgy folynak az előkészületek.

Hirdetés

Nemsokára érkezik például a 4.0.3.-as patch, amely a World of Warcraft: Cataclysm előkészítésére szolgál.

A világ annyira megváltozik majd, hogy a kataklizma következtében jónéhány tárgy, amely eddig megtalálató/megszerezhető volt a játékban, ezentúl nem lesz elérhető. Ezek listája: Swift Zulian Tiger, Swift Razzashi Raptor, Razzashi Hatchling, Tome of Polymorph: Turtle, Crusader's White/Black Warhorse és Swift Alliance Steed/Swift Horde Wolf, Reins of the Blue Drake, Mimiron's Head, és Invincible.

A Blizzard nyilatkozata a következő. "Egyelőre nincsenek terveink arra, hogy új módszereket vezessünk be, amelyekkel hozzá lehet jutni Zul'Gurub mountokhoz, petekhez és tribute mountokhoz. Lehet, hogy egyszer, a jövőben, ha megfelelően újra tudjuk integrálni ezeket, majd visszatérnek."

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)