Hirdetés

World of Warcraft - éles a Mists of Pandaria előtti utolsó nagy patch

|

Kevesebb, mint egy hónap, és megérkeznek a pandák a World of Warcraft világába.

Hirdetés

Ezt készíti elő az a Patch, amely egyszerűen az 5.0.4 névre hallgat és jónéhány változtatást hoz a játékba - akik pedig szeretnének majd a World of Warcraft: Mists of Pandariával játszani, azok nálunk előrendelhetik, s még ajándék posztert is kapnak!

Lássuk tehát a patch főbb újdonságait, amelyek közül néhányat kiemelnénk:

A karakterek petjei,mountjai és achievementjei minden, az accounton levő karakterre vonatkoznak. 

Új világesemény indul: Theramore sziget ostroma, ahol is Warchief Garrosh megindul Jaina erődje, Theramore ellen.

Bekerül a játékba az AOE looting, azaz egy bizonyos hatókörön belül lehet lootolni egyszerre több hullából is. 

Realmok közötti zónák: lehetségessé válik, hogy bizonyos zónákban csapatozhassunk más, előre kijelölt szervereken megtalálható játékostársainkkal. Ez a funkcionalítás egyre inkább bekerül a játékba, ahogy a Pandaria közeledik. 

Bekerül a játékba az új Talent rendszer új képességekkel, a régiek átalakításával. Ennek egyik folyománya, hogy ezentúl a varázslatokat nem trainernél kell tanulni, azok automatikusan elsajátítódnak. 

A Valor pontokat Justice, míg a Conquest pontokat Honor váltja fel.

Továbbfejlesztették a glyph rendszert.

Természetesen ezek mellett még rengeteg egyéb újdonság van, amelyek teljes listája a Blizzard hivatalos fórumán megtekinthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)