Hirdetés

World of Warcraft enciklopédia

|

Több, mint 43.320 cikket olvashatunk momentán a Wikipédia mintájára épülő-bővülő WoW enciklopédiában.

Hirdetés

Nemrég jelentették be a srácok, hogy a 2004 novembere óta működő WoWWiki több, mint 40.000 szócikket tartalmaz, és Alexa adatokra alapozva egyike az 1500 leglátogatottabb oldalnak. Valójában már augusztus 15-én átlépték a bűvös számot, csak eddig szerénykedtek :) Ha valaki legalább közepesen ért angolul, akkor ez a leggazdagabb forrás, ha informálódni akar a World of Warcraft világáról.
Számos efféle, egy témára korlátozódó Wikipédia-mutáns létezik, pl. ott a Wookieepedia, ami pedig az online Star Wars enciklopédia. A legtöbbre jellemző a valamelyest átszabott kinézet, de a fő vonásaik az eredeti, szabadon szerkeszthető enciklopédiával megegyeznek.

Logo-horiz-260px.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)