Hirdetés

World of Warcraft és Jagged Alliance 3 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Újfent lerójuk tiszteletünket a havidíjas MMO-k egyik utolsó mohikánja előtt, és persze együtt örülünk egy régi klasszikus feltámadásának.

Hirdetés

Változatlanul annak a kegyelmi időszaknak a nyugalmát élvezzük, amikor a megszokottnál ritkábban jelennek meg újdonságok, ráadásul közülük csak kevés lépi át az ingerküszöbünket, emiatt pedig szinte mindannyian a nosztalgiavonaton csücsülünk, bérletesként. De hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy semmi érdekes nem érkezett mostanság, itt van például a Jagged Alliance 3, aminek ugyan nem sikerült túlszárnyalnia legendás elődjét, de nagyságrendekkel jobban sikerült, mint 1999 óta bármi, amivel ebben a franchise-ban próbálkoztak.

HP - Már akkor elhatároztam, hogy kipróbálom a The Case of the Golden Idolt, amikor Grath lelkendezett róla egy közös adásunkban, és utólag is emelem kalapom kiváló ízlése előtt, a Color Gray Games 2021-es nyomozós játéka abszolút magával ragadó élmény, ha bírja a szemed a pixeles, ronda körítést. Adjatok neki egy esélyt, szerintem megéri.

Paca - Új szezon indult a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben, bekerültek a The Boys karakterei, és mivel mind a játékot, mind a sorozatot szeretem, csak megnézem már, milyen lett a kettő egyvelege. Ha nem is jön be, egy jó Shipmentre akkor is kapható vagyok.

mazur - Shipmentet mondott valaki?! *kinéz a Diablo IV-ből, mint egy szurikáta*
De emiatt szerintem nem töltöm le az azóta kb. 3 TB-ra hízott Call of Dutyt, inkább a Humanityt akarom végre kipróbálni. Teljesen megfeledkeztem róla, pedig nagy rajongója vagyok a Mizugucsi-játékoknak.

Hirdetés

Csirke - Hamarosan érkezik a Diablo IV új szezonja, nem ártana még ennek elstartolása előtt 100-as szintre húzni a barbáromat, utána úgysem fogom piszkálgatni egy jó darabig.

Hunter - Megjött a World of Warcraft 10.1.5, ami azt jelenti, hogy egy rakat új tartalmon kell átrágnom magam. Mivel Evokert mainelek, így egy új alkasztot is ki kell tanulnom, ami mindig kalandos. A WoW mellett egyébként megjelent a DNF Duel új karaktere, amit én és a maradék 12 játékos mind tűkön ülve vártunk, szóval beugrok majd oda is elveretni magam.

Szada - Folytatom a Jagged Alliance 3-ban a szektorok kipucolását, hiszen amekkora a térkép és amennyire aktív az MI, mindig van benne mit tenni. Ez itt a pofátlan önreklám helye: a tesztemet már olvashatjátok róla a GSO-n.

Zs - Valószínűleg e cikksorozat történetének legszánalmasabb válaszát adom most: egy Settlers-klónnal fogom nyomni, amit a Netflix-előfizetéshez járó prémium mobiljátékok között találtam. Townsmen - A Kingdom Rebuilt néven fut a kicsike, van rendes kampánya, és az ingyenes telefonos címekkel ellentétben nem szekál időkorlátokkal, reklámokkal vagy 47-féle játékon belüli valutával. Mi kell még?

Chava - Két csík Narcos között (ha végeztünk, jöhet a mexikói spin-off) bele-beleszimatolok Night City krómszagú levegőjébe, azaz rendületlenül haladok tovább a Cyberpunk 2077 ismételt végigjátszásával.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)