Hirdetés

World of Warcraft - Késik az Equipment Manager

|

Hetekkel későbbre halasztották az előzetesen beígért Equipment Manager névre hallgató World of Warcraft funkciót.

Hirdetés

Elhalasztották a World of Warcraft előzetesen beígért Equipment Manager funkciójának megjelenését, a következő frissítésből (3.1) mindenképpen kimarad a várt játékelem. Hasonló késleltetésről már beszámoltunk korábban, akkor a World of Warcraft tervezett légi ütközeteinek támogatásának elvetése mellett döntöttek, ugyanis a fejlesztők elmondása szerint minőségileg nem felelt meg elvárásaiknak.

Ugyanezzel indokolták az Equipment Manager integrálásának elcsúsztatását, melyet valamikor a 3.1-es frissítés után adnak közkézre. A Blizzard játékosai elnézését kérte, extra idejükben természetesen tökéletesítik a funkciót. Az Equipment Manager segítségével egyetlen kattintással váltogathatunk páncél és fegyver-szettjeink között. Megjelenésére egy vagy két héten belül számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)