Hirdetés

World of Warcraft - Lelépett a főnök

|

Nem kell megijedni, a World of Warcraft nem szűnik meg, csak éppen átcsoportosítanak néhány embert.

Hirdetés

Az átcsoportosítás érinti a World of Warcraft egyik oszlopos tagját, Jeff Kaplant. Akinek így nem ismerős, annak esetleg a Tigole név tűnhet ismerősnek. Az úriember már hat és fél éve dolgozik a WoW teammel, mint lead designer, de most a Blizzard új helyre irányította. No, nem az udvart fogja ezután söprögetni a srác, és nem is a postázóba helyezték át. A Blizzard új, eddig be nem jelentett, szupertitkos MMO-jához kerül Tigole. A Hydra néven fejlesztett steampunk MMO-ról egyelőre nagyon kevés az info, de ha már ilyen kaliberű arcokat vezényli oda a Blizzard, az simán azt jelenti, hogy néhány év múlva akár bétázhatunk is. A viccet félretéve, Tigole igen profi emberke, a WoWosok sírhatnak, akik pedig már unják - mint én - örülhetnek, bár a Blizzard a WoW-hoz is tervez még pár kiegészítőt. A napokat még nem kell számolni tehát, már ami a Hydra-t illeti, de jó tudni, hogy van élet a WoW után is, a Blizzard szerint.


jeffkaplan.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)