Hirdetés

World of Warcraft: Mists of Pandaria galéria

|

A Blizzconos hírünkben a lényeget leírtuk az új kiegészítőről, így most az új képekre koncentrálunk inkább.

Hirdetés

Azért a lényeget összefoglalom: A WarCraft III-ban is szerepelt Pandaren faj misztikus kontinense sokáig elveszettnek tűnt - azonban a Cataclysm eseményei újra megnyitották az utat az eltűntnek hitt kontinenshez, ahol a Pandarenek békességben építgették privát Kínájukat,...izé, országukat.

Nem véletlen ez a legutóbbi megjegyzésem, hiszen Pandaria a nyugati és északi motívumú építészet után most a kínai építészetet is behozza a játékba - és ez nemcsak a hatalmas bambuszerdőknek köszönhető, hanem az egész kiegészítő hangulatának is - ez voltaképpen egy kínai kiegészítő, akárhogy is nézzük.

Nézzük is tehát:

 

figyelem! a többi képet a galériánkban tekinthetitek meg - a kis képekre kattintva jönnek elő a teljes felbontású screenshotok!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)