Hirdetés

WoW: Ozzy Osbourne és Maffiózók feldolgozásban

|

Ozzy Osbourne és Steven Van Zandt. Mindkét úriembert beszippantotta a World of Warcraft világa, íme a bizonyítékok.

Hirdetés

Újabb World of Warcraft televíziós reklámokkal bővíthetjük kollekciónkat, az eddig kiszórt anyagok között talán Mr. T. előadása vitte a prímet, azonban Ozzy Osbourne produkciója és „választott" karaktere könnyen az epizódok gyémántja lehet. Láthattuk már Kirk kapitányt, Verne Troyer-t és az előbb említett nagydarab úriembert és még másokat. A Blizzard két legújabb videójának egyikében Ozzy megpróbál minket meggyőzni arról, hogy ő maga a hallhatatlan Prince of Darkness, és ezt tessék teljesen komolyan venni. Három évvel ezelőtt megjelent négy lemezből álló, Prince of Darkness névre hallgató gyűjteménye, ugye-ugye, nincsen nála nagyobb. A Blizzard úgy tűnik meghallgatta rajongói kéréseit, ugyanis több reklámfilmjénél Ozzy szerepeltetését követelték. A második filmben Steven Van Zandt, a Maffiózók Silvio Dante-je feszít, lehetsz bárhol kedves Silvio tizenegymillió játékostól nem szabadulhatsz meg. Soha.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)