Hirdetés

A Warcraft témájú PlayStation 4 kicsit fura, de csodás

|

Sajnos nem lehet konzolon játszani a World of Warcrafttal, de egy igazi rajongót ez nem állított meg abban, hogy warcraftossá alakítsa PlayStation 4-ét.

Hirdetés

Lehet szeretni vagy nem szeretni a World of Warcraft: Warlords of Draenor kiegészítőt, az tény, hogy a Blizzard fantasy világának rengeteg rajongója van, akik egyébként nemsokára egy dögös filmet is kapnak.

Sok gamernek van ma már a PC-je mellett (vagy helyett) egy konzolja, mint ahogy a Jriquelme Mods művészének is. Ő egy PS4 boldog tulajdonosa, illetve mára már egy Warcraft témájú PS4 boldog tulajdonosa, mivel a konzolt sikerült teljesen átalakítania, hogy passzoljon kedvenc PC-s játékához.

Persze ez is a Horda jelvényét viseli. Komolyan, ma már minden csak az orkokról szól. Mocskos propaganda ez. Mondjuk a gép tagadhatatlanul gyönyörű lett.

Ha kíváncsiak vagytok az alkotó többi munkájára, akkor Facebook oldalán nézelődhettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)