Hirdetés

World of Warcraft - visszaállíthatók az elvesztett tárgyak

|

Elindult a Battle.net legújabb szolgáltatása, mellyel visszaszerezhetjük azon tárgyainkat, amiket véletlenül kidobtunk/eladtunk/tönkretettünk.

Hirdetés

Előfordulhat, hogy megtelik az inventory, ilyenkor pedig kénytelenek vagyunk néhány tárgyunktól megválni. Ha nem vagyunk elég figyelmesek, akkor olyan tárgyat is kidobhatunk vagy eladhatunk, melyre később még szükségünk lenne.

Mától viszont kevesebb gondunk lesz ezzel, ugyanis a Blizzard beindította a "tárgyvisszaállító" szolgáltatását, ami a Support lapról érhető el. Elegendő csupán egy ticketet kitölteni, megadni azt a karaktert, amelyhez a tárgy tartozott, majd kiválasztani a visszakapni kívánt tárgyakat. Ezt követően szinte rögtön a játékbeli postaládánkban találhatjuk a csomagot. A szolgáltatás csak 30 naponként használható, így érdemes továbbra is odafigyelni, hogy mitől válunk meg, illetve arra is, hogy megfelelően enchantoljuk-e a tárgyakat, ugyanis a félreenchantolt tárgyak visszaállítása kissé hosszadalmasabb feladat lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)