Hirdetés

World of Warplanes - a Conquest móddal minden sokkal jobb lesz

|

A Wargaming tanult azokból a hibákból, amik eddig megkeserítették a World of Warplanes játékosainak szórakozását és a Conquest módot elhozó frissítéssel igyekeznek mindent kijavítani.

Hirdetés

A legtöbbször a World of Tanks kerül szóba nálunk a Wargaming játékai közül, pedig a World of Warships és a World of Warplanes rajongóbázisa is szépen gyarapodik. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne férne rájuk a csiszolás és újítás, vagy épp az új tartalom. 

Hirdetés

A fejlesztők is elismerték, hogy a játék nem rendelkezik túl nagy stratégiai mélységgel, hiszen sok más mellett minimális a missziók változatossága és a játékosok lényegében egymás repülőjének farkát kergetik a gyors pontszerzés érdekében, de mindezt egy idő után alaposan megszenvedi a játékélmény. Ezeket hivatott kijavítani a World of Warplanes új Conquest módja, amely megköveteli a felhasználóktól, hogy területeket foglaljanak el azzal, hogy átszállnak felette, földi és légi célokat egyaránt meg kell semmisíteniük és így tovább. A különböző területek különböző előnyöket kínálnak, de hogy pontosan miről van szó, azt a legújabb trailerben nézhetitek meg:

Az új taktikai elemek mellett más újdonságokra is lehet számítani - például a bombázókra -, valamint kapunk teljesítménybeli fejlődést is: új részecskeeffekteket, jobb sérülésmodellt, spectator módot és rengeteg más változtatást. A World of Warplanes 2.0-ás update október 11-én élesedik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)