Hirdetés

World War Machine - íme, a robotos Diablo

|

Bemutatkozott egy új akció-RPG, melyben nagy baltákkal operáló szuperbarbár helyett hatalmas gépfegyverekkel lövöldöző mechákat irányítunk majd.

Hirdetés

A Tugue Games fejleszti a World War Machine című akció szerepjátékot, ami egy poszt-apokaliptikus világba kalauzol minket. Itt mindenfelől gyilkos robotok néznek ránk, és csak az számít, kinek nagyobb a gépfegyvere.

A lent látható gameplay videó még csak a játék alfa fázisú prototípusát mutatja be, de nekünk már így is tetszik, alig várjuk, hogy milyen lesz, mire elkészül. Érdemes megjegyezni, hogy a játékban az épületek nagy része pusztítható, így fedezéknek kevés felület lesz alkalmas, viszont bitang jól néz ki, ahogy minden porrá zúzódik harcaink során.

A World War Machine fent van az Indiegogo oldalon, ahol hozzávághattok némi pénzta fejlesztőkhöz. A projektet a Square Enix Collection és a CMF is támogatja - az utóbbi az Outlast megvalósulásában is segédkezett.

Jó lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)