Hirdetés

Worms W.M.D. - a launch trailerben is hullanak a kukacok

|

A Team 17 megünnepelte egy utolsó trailerrel a Worms W.M.D. megjelenését, amiben azt is átvették, milyen újdonságokkal készültek az új epizódra.

Hirdetés

Néhány elég furcsa mellékvágány és 3D-s kísérlet után a Team 17 visszaásott (néhány dinamittal és gránáttal) a sorozat alapjaihoz és előrukkoltak a Worms W.M.D. ötletével. A klasszikusokra emlékeztető epizód pedig már meg is jelent, a játékot pedig szokás szerint egy launch trailerrel indította útjára a csapat.

Ebben nem csak arra emlékeztetnek, hogy 40 kampányküldetés mellett akár hat csapatban 48 kukaccal is multizhatunk, hanem bemutattak jó néhányat a 81 fegyver közül is. De a kétperces kedvcsinálóból nem maradt ki a Worms W.M.D. újdonságainak ismertetése sem, így megleshettük a crafting-rendszert és a most bemutatkozó járműveket is. A játékban egyébként rengeteg vendégkarakter is lesz, akik elszórakoztatnak minket, ha esetleg unatkoznánk a sokadik meccsben, ami azért egy Worms játékban általában nem olyan egyszerű.

Nektek melyik a kedvenc részetek a sorozatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)