Hirdetés

Worms World Party - készül a remaster (videó)

|

A Team 17 jelenleg nem tudja, mihez kezdjen a Worms sorozattal, de azért minden fronton próbálkozik. Jövő hónapban jön a Worms World Party Remastered.

Hirdetés

A Team 17 most elméletileg piheneteti a Worms szériát, kicsit sok volt belőle az elmúlt években. Gyakorlatilag úgy látszik csak teljesen új részt nem készít, régieket azért remasterel. 

Egyet legalábbis biztosan. Július 8-án jelenik meg a Worms World Party Remastered, amiben 1080p-s felbontás mellett ereszthetünk egymásnak harcos kukacokat. Javítanak a hangeffekteken is, bekerül a kontrollertámogatás, valamint a Steam ranglisták és az achievementek. Az újrakevert kiadásért 13 eurót kérnek, de ha rám hallgattok, csak nagyon indokolt esetben vegyétek meg: a Worms Revolution nagyon hasonló, olcsóbb, de sokkal több lehetőséget nyújt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)