Hirdetés

WoW: karácsonyi hangulatban

|

Hamarosan beköszönt a karácsony, így a Blizzard is gőzerővel készül az ünneplésre a World of Warcraft világában.

Hirdetés

A hagyományos karácsonyi virtuális programok idén sem maradnak el: találkozhatunk a Télapóval, ajándékokhoz juthatunk Orgrimmar és Ironforge nagy karácsonyfái alól, hógolyóval rémisztgethetjük a gyerekeket, de lehetőség nyílik rénszarvaslovaglásra, illetve a speciális ünnepi öltözéket öltő bossok legyilkolására is. A Blizzard persze kitalált néhány új ötletet is, így már repülő hátasunkat is Rudolffá változtathatjuk, hogy Télapóként szeljük át Outland végtelen egét, a mulatságokra vágyók pedig hófúvást varázsolhatnak játékostársaik köré, illetve beszerezhetik a különleges, Mechanotoy névre hallgató minipetet is.

 

 

wowkari.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)