Hirdetés

WoW miniatűr figurajáték indul!

|

Sokan próbálják megfejteni a WoW sikerét kisebb-nagyobb eredménnyel. Most a játék, a társasjáték, a gyüjtögetős kártyajáték mellé új játéktípus csatlakozik: a gyüjtögetős figurajáték.

Hirdetés

Akik esetleg szivesen rendelkeznének gondosan, 3D-ben kidolgozott miniatűr WoW karakterekkel és figurákkal, annak már csak 2008 végéig kell várni: akkor jelenik meg ugyanis a The World of Warcraft Miniatures Game. A játékban olyan hírességek figurái is megjelennek, mint Warchief Thrall, vagy a játékosok által világhírűvé tett Leeroy Jenkins.

A játék a WoW gyüjtögetős kártyajáték kiadójának, az Upper Deck Entertainmentnek az első próbálkozása a gyüjtögethető figurás játékok piacán. A bábuk elkészítésében olyan híres szobrászok működtek közre, mint a francia Jacques-Alexandre Gillois, spanyol Juan Navarro Perez, a német Stefan B. Niehues és az amerikai Steve Saunders. A miniatűr figurák festését az ebben az iparágban már ismert Studio McVey készítette, amelynek vezetője így nyilatkozott: "Bár 20 éve vagyok a szakmában, de példa nélkül álló ezeknek a gyűjtögethető figuráknak a kidolgozása. Büszke vagyok, hogy a nevemet adhatom hozzá" - mondta Mike McVey. A gyüjtögethető figurákból álló játék várhatóan játékboltokban és szupermarketekben lesz kapható, magyarországi terjesztéséről egyelőre még nincs hír.

 

intro_pic.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)