Hirdetés

X-Files 2 - Mulder és Scully az első két képen!

|

Megérkezett az első két hivatalos kép az X-Akták 2 mozifilmből: Fox Mulder mellett végre ott van Scully is!

Hirdetés

Az eddigi lopott videós anyagban még nem szerepelt Scully (vagyis a hideg szépségű Gillian Anderson) illetve eddig leginkább csak Duchovny nyilatkozott, úgyhogy az emberek kicsit aggódni kezdtek: „na mi van, akkor nem is lesz Scully?!” A két képen megnyugtatásul láthatjuk, hogy ott Mulder mellett ott tanakodik a következő paranormális rejtélyen a csinos Scully ügynöknő is. A sztoriról mindössze csak annyit lehet tudni, hogy a szokásos „az idegenek köztünk élnek, trust no one!, no de ki a cigarettás ember???” és hasonló konspirációs tematikákat sutba dobják és valamilyen egyedibb, eddig még használt témát dolgoznak majd fel Chris Carterék. Sajnos még július 25-ig várni kell a filmre. :( Addig is házi feladat: mindenki hangosan fütyülje el a sorozat dallamát!

 

xf2b.jpg
 
xf2.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)