Hirdetés

X-Men: Destiny a Too Human alkotóitól

|

Az Activision ma jelentette be, hogy új, filmektől független X-Men videojáték készül.

Hirdetés

Az Activision minden előzetes felhajtás nélkül dobta be a köztudatba, hogy a Silicon Knights csapatát bízta meg egy új X-Men játék fejlesztésével.



Az X-Men: Destiny című játékról kevés konkrétumot tudni, azon túl, hogy konzolokra (Xbox 360, PlayStation 3) biztosan lesz, valamint fontos szerepe lesz benne döntéseinknek. A jelek szerint egy új mutánst alakítunk majd, aki Xavier prof. kedvenceihez csapódik.
A hétvégi New York Comic Con lesz vélhetően az apropó, amikor lerántják a leplet a játékról és részleteket osztanak meg velünk.
Addig is felkereshetitek az X-Men: Destiny hivatalos oldalát, valamint megtekinthettek egy "Nesze semmi, fogd meg jól!"-elveket követő videót.



 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)