Hirdetés

X-Men: First Class infók

|

Lassan elkezdődik az ötödik X-Men mozifilm forgatása, ám a nyilvánosságra került részletek jó néhány rajongót lelomboztak.

Hirdetés

Jövő nyáron, egészen pontosan június 3-án tűzik műsorra az amerikai filmszínházak az X-Men: First Class című képregény adaptációt. A rendezői székben Matthew Vaughn (Stardust, Kick/Ass) ül, a produceri teendőket pedig Bryan Singer (X-Men, X2) látja el.



Ez a párosítás finoman szólva is reménykeltő, s csupa jót ígér, ám néhány napvilágra került információ miatt számtalan rajongók ráncolhatja a szemöldökét és csóválhatja a fejét.
Az még teljesen rendben van, hogy az X-Men: First Class előzménynek tekintendő, s mint ilyen a múlt század hatvanas éveiben játszódik. Az ekkor még saját lábain közlekedő Charles Xavier (James McAvoy) és Eric Lehnsherr/Magneto (Michael Fassbender) barátsága és szövetsége épp kezd szárba szökkenni, s nem zavarják meg holmi világnézetbeli különbségek.
A történetben fontos szereppel bír majd az rosszfiúkat tömörítő Hellfire Club élén a Sebastian Shaw (Kevin Bacon) és Emma Frost (January Jones) párossal.
Olyan karaktereket ismerünk majd meg, mint Raven Darkholme (Jennifer Lawrence), vagyis a későbbi Mystic, illetve Alex Summers (Lucas Till), aki Havoc (nálunk Plazma) néven segítette egy időben az X-Men csapatát.



No kérem, itt kezdődnek a problémák, ugyanis Bryan Singer nemrég megerősítette, hogy sem Jean Grey, sem Scott Summers, vagyis Küklopsz karaktere nem szerepel majd a filmben, mert az ugye a hatvanas években játszódik. Akkor kérdem én, és még sokan mások, mégis mi a fűzfán fütyülő rozsomákot keres ott a Scottnál jóval fiatalabb Alex? Beast (Nicholas Hoult) karaktere ugyan visszatér, de ez így akkor is egy nagy katyvasz. Bár az X-Men Origins: Wolverine-ben fiatal bakfisként mutogatott Emma Frost után semmin sem csodálkozhatunk.
Ettől függetlenül még lehet jó a film, de jelen formájában nehezen egyeztethető össze az eddig megjelent részekkel, s még kevésbé az ihletforrásként szolgáló képregénnyel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)